Presentem la nova AccurioPress C4080 una nova sèrie de premses d’impressió de producció digital en color. Aquestes combinen l’excel·lent qualitat i rendiment de models anteriors amb altres característiques i opcions per ajudar els clients a adaptar-se a les necessitats actuals de mercat i desenvolupar noves oportunitats comercials.

Les noves característiques de la sèrie AccurioPress C4080 inclouen àmplies opcions d’acabat en línia, ajustaments automàtics de qualitat en temps real i fluxos de treball simplificats que s’integren a la perfecció en les aplicacions de programari.

AccurioPress C4080 imprimeix 81 pàgines per minut, AccurioPress C4070 (71 ppm) i AccurioPrint C4065 (66 ppm).

La sèrie AccurioPress C4080 proporciona una transició fàcil a la impressió digital i inclou noves característiques importants que permeten productes d’impressió preparats per utilitzar per impressors comercials i Centres de Reprografia amb demandes de gran volum.

La sèrie AccurioPress C4080 ofereix el processament de múltiples tipus de suports i específicament per als papers gruixuts, inclòs paper amb relleu i estucat de fins a 360 g / m2 a simple i dúplex. La premsa processa fulls de paper de fins a 1.300 mm de longitud a una cara i 864 mm en mode d’impressió dúplex. Un nou sensor opcional de suports calcula el pes i el tipus de paper. La funció d’impressió de sobres i la compatibilitat amb aplicacions de paper en relleu formen part del paquet estàndard.

També ofereix una àmplia gamma de funcions d’acabat, a més de la creació de fulletons, el grapat, l’enquadernació amb goma i l’enquadernació amb filferro en espiral. El TU-510 de Konica Minolta, proporciona el primer acabat de tall en línia del món, és una talladora i hendedora de quatre vores que permet un acabat de sagnat complet per cartells, fullets, correu directe i amb opcions de tall de targetes.

Les màquines compten amb una configuració senzilla i una productivitat de fins a 4.399 pàgines A4 per hora juntament amb una estabilitat d’imatge automatitzada. Fins a 700 possibilitats per configurar la sèrie AccurioPress C4080.

L’IQ-501 Intelligent Quality Care exclusiu de Konica Minolta ofereix un ajust de registre i color automàtic i en temps real, i la creació de perfils sense la necessitat de coneixements especialitzats. Això redueix el temps de preparació i d’errors.

Les possibilitats són infinites. Impressió de cartells a doble cara, oportunitats d’acabat professional, la més alta qualitat i productivitat, així com ajustos de qualitat automatitzats en temps real, fluxos de treball totalment integrats, etc.