AVÍS LEGAL

Informació General

El titular del lloc web lloc web www.copimac.com és COPIMAC DIGITAL,  SL, amb NIF B01950922 i domicili situat en  Carrer BERTRAN CASTELLET, 12, 43203, REUS, (Tarragona). L’entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil amb les següents dades d’inscripció: COPIMAC DIGITAL, S.L. Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona,  T-56124, Tom 3221, Foli 184.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, COPIMAC DIGITAL, SL informa l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb COPIMAC DIGITAL, SL, a través de l’adreça de correu electrònica: copimac@copimac.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, COPIMAC DIGITAL, SL. No obstant això l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

COPIMAC DIGITAL, SL no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, en el seu cas, poguessin incloure’s en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixin en aquests.