L’última tecnologia educativa sense canviar de dispositiu

Amb tan sol connectar hey!U a qualsevol dels teus dispositius Windows, comptaràs amb una pantalla extra per interactuar visualment amb l’entorn proper.

Gràcies a hey!U pots realitzar tot tipus de jocs perquè les classes es tornin més interactives i fàcils de seguir per tots els alumnes.La pantalla hey!U mostra els resultats que es van produint al programari especial educatiu on s’inclouen eines de comprensió, de verificació de continguts, de participació i d’expressió dels alumnes.

D’un simple cop d’ull i sense necessitat d’internet, el professor aconsegueix crear classes interactives on tots els alumnes participen i s’expressen per igual, alhora que pot verificar la comprensió dels continguts i adaptar el ritme de l’aprenentatge de manera personalitzada.

Un senzill dispositiu que, amb tan sols un clic, soluciona la majoria de les dificultats que es produeixen a les classes.

SOLUCIONS hey!

COMPRENSIÓ
Els estudiants expressen si entenen la lliçó o si es perden durant la classe en temps real, podent resoldre petits dubtes que serien molt més grans en avançar.

TEST RÀPID
El test no requereix preparació prèvia per part del professor i tot l’alumnat es manté més atent ja que saben que han de respondre.

EXPRESSIÓ
Els alumnes d’una manera molt senzilla poden expressar la seva opinió respecte a temes que llanci el professor.

DETECTOR DE APPS
Els professors s’asseguren que estan en l’aplicació correcta.

  • Dimensions i pes: 65x230x8.7 mm
  • Sistema Operatiu: Windows
  • Connectivitat: USB 2.0 i USB 3.0
  • Color: Negre
  • Material: Cable de silicona flexible  i panell de plàstic rígid