sobre nosaltres

COPIMAC MÉS DE 20 ANYS AL VOSTRE SERVEI

Copimac S.L. és una empresa amb més de 20 anys d’experiència com a distribuïdor de màquines multifuncionals que ha decidit fer un pas important cap a la consultoria. Actualment Copimac és una consultoria de processos de la informació que s’ocupa de donar solució a tots els processos d’informació d’una empresa, des de la captació, els processos, la transmissió o la seva destrucció. Multifuncionals, gestors documentals, una gran varietat d’accessoris i el seu experimentat equip tècnic oficial, són alguns dels productes i serveis que Copimac ofereix per aconseguir que els seus clients aconsegueixin una major productivitat i es diferenciïn en els seus sectors.

L’experiència i la professionalitat són els pilars bàsics de la seva missió.

Ser distribuïdor oficial de  HP i Konica Minolta, marques pioneres dins del mercat de serveis, ens recolzen la nostra garantia com a grans professionals.

Copimac s’ha especialitzat en donar serveis adaptats a les necessitats de l’empresa. L’evolució tecnològica suposa un gran avantatge on Copimac ajuda als seus clients. En tot moment s’acompanya al client en els processos de diagnòstic, implantació i servei post venda.

A Copimac estem especialitzats en:

Projectes de gestió documental i impressió
-Formació i educació
-Social corporatiu
-Assistència