KIP C7800
Les aplicacions de gran format que demanen el més alt nivell de qualitat , velocitat i rendibilitat troben la solució perfecta al sistema d’impressió de producció color i monocrom KIP C7800 . Amb la seva velocitat de 390 metres quadrats per hora en color , aquest dispositiu és idoni per a entorns gràfics i tècnics . La KIP C7800 proporciona potents capacitats de control d’impressió i unes versàtils avantatges en la producció , que inclouen una àmplia gamma de mètodes d’enviament de treballs d’impressió , RIPs dedicats per gestionar les aplicacions de color , funcionalitat d’escaneig i copiat i funcions d’apilament , plegat i tall automàtic completament integrades .

Impressió de gran format a velocitat constant de producció per a resultats color i monocrom d’entre 325 i 390 metres quadrats per hora.

Sistema LED amb impressió a resolució de 600 x 2400 ppp ; sistema de tòner sec CMYK per produir imatges resistents als raigs UV ia l’aigua.

Maneig de suports altament versàtil : 3 dipòsits per bobines i 1 bypass manual per full tallada.

Àmplia gamma de mitjans aprovats estàndard i especials per a ús en interior i exterior.

Gamma d’aplicacions de programari per a documents tècnics i producció de gràfics a tot color , integració de programari Graphic RIP professional i eines estàndard de revisió de costos.

Opcions avançades d’acabat per als usuaris amb necessitat d’apilament , plegat i tall automàtic; sistema actualitzable amb escàners professionals per a estacions de còpia.

KIP-C7800_2