NOVA ACCURIOPRESS C83hc

Konica Minolta presenta el nou sistema d'impressió Accurio Press C83hc, alt croma, porta les capacitats d'impressió i les eficiències d'impressió al següent nivell.

La capacitat de produir colors VIVID d'alt impacte amb un motor d'impressió de tòner de producció és exclusiva de Konica Minolta, dissenyada per integrar-se de manera eficient amb arxius RGB i flux de treball, el que facilita el seu ús al mateix temps que produeix una sortida impresa que permet colors que surten de la pàgina, alhora que donen vida. Impresos que reflecteixen matisos i detalls en colors brillants,  el qual és més precís en imprimir roses, morats i verds brillants que els sistemes CMYK convencionals. 

Es destaca el seu sistema d'impressió fotoelectrónica la qual cosa produeix colors propers a sistema RGB; cosa que no es pot aconseguir amb els sistemes d'impressió CMYK.

També pren nota dels ajustos automàtics disponibles a la premsa, inclosos els ajustaments de color i registre que es fan possibles amb la seva Intelligent Quality optimisme (IQ-501).

L'IQ-501 manté una reproducció uniforme del color i un registre de paper en bucle tancat amb registre d'imatge sobre imatge, imatge en paper i lateral un costat dues mesurat i gestionat automàticament en temps real durant l'operació d'impressió.

Amb la realització consistent de la IQ-501, la impressió d'alta qualitat contribueix a la reducció del rebuig d'impressió i els temps de mà d'obra per a la configuració, el que redueix la necessitat d'intervenció manual.

Augmenta el temps d'activitat amb l'autocorrecció automàtica del sistema per garantir que la reproducció del color segueixi sent precisa i, el que és més important, ofereix resultats d'impressió d'alta qualitat cop i un altre.

Amb una productivitat de 81 ppm en grandària transparent A4, també pot gestionar pesos de fins a 350 g, el que permet l'ús de sobres, pancartes i papers amb textura.

Amb la impressió de pancartes llargues, pot completar símplex fins a 1300 mm i fins 762 mm acte dúplex.