Konica Minolta Leadership Campus Octubre 2017

El passat 20 i 21 d’octubre Konica Minolta Europa va celebrar el seu Leadership Campus (reunió de distribuïdors) a Berlín, Sota el lema Together We.
Més d’1.000 socis minoristes de 53 països europeus, van assistir a diferents seminaris sobre tendències clau de la indústria i una exposició amb més de 2.000 metres quadrats en que es presenten els sistemes i serveis actuals de la impressió professional i industrial, gestió d’informació d’oficina, controladors de negocis i sostenibilitat.
En aquest esdeveniment s’aprofundeix sobre l’estratègia comercial comuna, les solucions comercials que estan desenvolupant actualment i les formes que els distribuïdors poden optimitzar el seu negoci i poder proporcionar solucions als seus clients per afrontar els desafiaments futurs del negoci.
Per acabar es va realitzar un fòrum de discussió de les necessitats del mercat actual.
El discurs d’obertura va ser a càrrec de Shoei Yamana, president i CEO de Konica Minolta, INc i a continuació la conferència magistral que va dur a terme el reconegut autor Stefan Hyttfors sobre les pautes i els canvis per al món dels negocis en el curs de la digitalització, entre altres seminaris.

Leave a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.