KONICA MINOLTA WHORKPLACE HUB

Konica Minolta ha presentat Workplace Hub, una solució empresarial que la companyia defineix com una plataforma intel·ligent sobre la qual és possible agrupar tota la tecnologia de qualsevol organització o empresa, de forma centralitzada i optimitzada, sigui de la mida que sigui, que es dirigent cap a la transformació digital dissenyant el futur dels llocs de treball.

Workplace Hub impulsa l’eficiència mitjançant la reducció dels costos globals de la gestió i prestació de serveis i proporcionant informació en temps real basada en dades que ajuda a millorar els processos del negoci. Mitjançant la creació d’un entorn per gestionar i coordinar tota la infraestructura i els serveis IT a través de sistemes, dispositius i serveis existents i futurs.
Workplace Hub proporciona als usuaris un panell central amb visibilitat de 360 ​​graus dels patrons d’ús en tot el negoci, els que permet una senzilla gestió i optimització.
A tot això hem d’afegir el valor que aporten les aliances globals amb Hewlett Packard Enterprise, Sophos i Microsoft, que ofereixen el millor en maquinari, seguretat i solucions IT. D’altra banda els serveis addicionals de Canonical i BrainTribe aporten la força del codi obert i l’administració avançada de dades, facilitant una transformació digital efectiva per a qualsevol empresa.

A més, el full de ruta de productes de la plataforma inclou la futura integració de IOT, Intel·ligència Artificial, Intelligent Edge i suport a la presa de decisions a mesura que es fa més important per a l’entorn empresarial del matí. Afegint aquesta capa cognitiva de la visió de l’organització, deslliga una comprensió intuïtiva del món que permet a les persones col·laborar

Francisco Javier Boter, Product Manager of Solutions and Services de Konica Minolta, comenta que “Workplace Hub evolucionarà fins convertir-se en la plataforma més completa per a serveis i capacitats demandats pel lloc de treball del futur. Això vol dir que les empreses poden créixer i administrar el seu ecosistema IT conjuntament amb les necessitats canviants del negoci. Simplifica les operacions d’avui i obre el camí per a noves i interessants integracions com la intel·ligència artificial i la nova computació intel·ligent per esdevenir una part central de l’organització digital del futur “.

 “El lloc de treball està evolucionant a un ritme sense precedents i la transformació digital s’està tornant cada vegada més important tant per a la supervivència com per a la prosperitat”.

 “Workplace Hub no només permet a empreses de qualsevol mida aconseguir una transformació efectiva, també és una prova de futur per a la propera onada d’innovacions tecnològiques que ja s’infiltren en l’entorn empresarial”.

La primera versió de Workplace Hub a Espanya, estarà disponible a partir de juny 2019 per aquelles organitzacions que busquen serveis gestionats de qualitat empresarial a un preu assequible.