SERVEIS

captio

Agilitza la gestió de reportar, supervisar i comptabilitzar despeses. Captura els teus tiquets a través de l’app. Genera les teves notes de despeses en un sol clic.

GESTIÓ DOCUMENTAL - DOCUWARE

Copimac treballa amb diferents gestors documentals per poder donar solució a cada empresa i les seves necessitats: gestió, visió, definició dels fluxos de treball, accés on line i especialment la recerca fàcil i immediata, són alguns dels punts més valorats d’un gestor documental.

safeq

Potent solució de accounting multimarca que permet amb una única instal.lació donar servei a diferents empreses d’un grup i cada una tindre acces i control dels seus dispositius.

DocumentNavigator

Gestor Documental Multimarca.

Eina molt potent d’arxiu i cerca d’informació, sent així mes productiu, permet segell de temps, còpies electròniques autèntiques, etc.

web to print

AccurioPro Flux Ultimate

És una sofisticada aplicació web-to-print que permet als proveïdors de serveis d’impressió, centres in-house, administracions públiques i centres docents oferir un enviament en línia segur de sol·licituds d’impressió, mitjançant tiquets de treball. L’usuari final pot utilitzar aquest pràctic servei les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

GESTIÓ RETIRADA CONSUMIBLES

Copimac disposa d’un sistema establert perquè el client pugui gestionar els residus derivats dels tòners usats. Copimac entrega una caixa de reciclatge en aquelles ubicacions que sol.liciti el client perquè els ususaris deixin dins del recipient exclusivament els consumibles de Konica, una vegada la caixa està plena, l’usuari o el departament d’informàtica ens soliciten la retirada del recipient ple i Copimac  retira el consumible buit i s’encarrega de la gestió de residus amb el gestor homologat.