Accessoris d’oficina

Destructores, cisalles, guillotines, plastificadores, encuadernadores, ensobradores en entre altres

La gamma NEODAL són equips per a ús personal, despatx, oficina i entorns d’alta capacitat, de gran robustesa i amortització segura a llarg termini.

Visualitzador
El Visualitzador o càmera de documents, és l’evolució dels antics retroprojectors. Compten amb una càmera d’última generació que permet digitalitzar qualsevol material didàctic per compartir-ho en futures classes mitjançant internet, Aquests visualitzadors de documents d’última generació són capaces de mostrar objectes 3D i documents amb una elevada resolució i una gran definició d’imatge, i també poden ser utilitzades com webcam.
visualitzador2
Tauleta Digital
La Tauleta Digital Inalàmbrica és un accessori fonamental per a les aules TIC, agrupen les funcions més usuals de la pissarra digital interactiva, permet al docent moure’s amb total llibertat per l’aula i treballar fins a 48 hores seguides sense necessitat de recarregar la bateria.

tauleta
Carros Portàtils
Els Carros per a portàtils permeten l’emmagatzematge de netbooks i portàtils de forma segura, ideals per a centres educatius, universitats, empreses, etc, compten amb un sistema de recarrega de bateries per a tots els ordinadors, amb protecció contra sobrecàrregues i sobretensió.

carro